Vriendenloterij en vv Bato

Mededeling bestuur VV Bato

Voetbalvereniging Bato wil al heel lang een overkapping realiseren. Als club en leden onderling, hebben we het hier al heel vaak over gehad. Maar daar is wel geld voor nodig. Niet alleen om droog te zitten buiten of lekker uit de zon, maar in zijn geheel om de club aantrekkelijker te maken voor iedereen. Daarom zijn wij nu Goed Doel van de VriendenLoterij, samen met de VriendenLoterij gaan we acties organiseren om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor Voetbalvereniging Bato kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas, hierdoor levert elk lot bijna 100 euro per jaar op voor de vereniging
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de overkapping kunnen realiseren. Steun Bato en maak kans op € 100.000,-!

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Bato