Verkeersveiligheid BATO terrein en omgeving

Geachte omwonenden en leden van VV BATO,

De gemeente is samen met VV BATO bezig de verkeersveiligheid rondom het BATO terrein te verbeteren.

Een van de verbeteracties is het aanbrengen van extra parkeerplaatsen.

Vergroten parkeerplaats

Deze zomer gaat VV BATO samen met de gemeente de parkeerplaats vergroten op het BATO terrein.

De reden voor het vergroten van de parkeerplaats is het te kort aan parkeerplaatsen op voornamelijk de zaterdag en avonden dat er getraind wordt.

Inloopavond

Wij nodigen alle omwonenden en leden van BATO uit voor een inloopavond.

Tijdens de inloopavond leggen wij uit welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en kunt u vragen stellen. De gemeente zal hierbij ook aanwezig zijn.

De inloopavond vindt plaats op 23 mei 2018. Wij zijn dan van 17.00 tot 19.00 uur aanwezig voor informatie en vragen.

Met vriendelijke groet,

VV BATO en Gemeente Oldambt.

Het Geert Lange Honk

Het Geert Lange Honk Vanuit de Jeugdcommissie. Vandaag is op het Sportpark St Vitusholt het Jeugdhonk van vv Bato vernoemd naar Geert Lange. De afgelopen weken hebben wij als jeugdcommissie samen met het hoofdbestuur een plan bedacht om Geert Lange te eren. Geert...

Verkeersveiligheid vv Bato

Op woensdag 23 mei 2018 inloopspreekuur op het Sportpark St Vitusholt voor de nieuwe parkeersituatie bij vv Bato.

Automatische Incasso

Vanaf komend seizoen wil vv Bato automatische incasso invoeren, hier het bestand

Drouwenerzand

Ook dit jaar is vv Bato weer met de jeugd naar Drouwenerzand geweest. Wederom een succes. Dank aan de commissie die zich hier voor inzetten.

Vriendenloterij

De voetbalvereniging Bato is een samenwerking aangegaan met de Vriendenloterij, wij zijn nu een goed doel van de Vriendenloterij. Dit om zo snel mogelijk een nieuwe overkapping te realiseren.