Veldproblemen door droogte

Augustus, 2018
Problemen met de  bespeelbaarheid van de velden
Donderdag 30 Augustus is ook bij ons een delegatie geweest van de gemeente Oldambt incl wethouder Wunker om onze velden te inspecteren.Dit is bij alle sportvelden in onze gemeente geweest. Conclusie van deze inspectie is dat er vanaf donderdag actie word ondernomen om de velden te verbeteren. De gemeente is verantwoordelijk voor groot onderhoud en deze ingrepen vallen onder hun verantwoordelijkheid. Dit betekend voor ons dat Veld A (hoofdveld) en Veld C (trainingsveld) worden door gezaaid.

Dit betekend dat we deze velden voorlopig NIET mogen gebruiken. Wanneer weer wel is nog even de vraag we streven er na om de velden zo snel mogelijk weer speelklaar te krijgen. De gemeente en Bouman (bedrijf die werkzaamheden moet uitvoeren) wil eigenlijk dat we de velden de komende 6 weken niet gaan gebruiken.

Voorlopig hebben we dus maar 1 veld tot onze beschikking en dit houd dus in dat we zoveel mogelijk wedstrijden en trainingen op 1 veld moeten gaan zien te plannen. Dit word een hels karwei en de mogelijkheid is dan ook groot dat er trainingen uitvallen en thuis wedstrijden zullen uit moeten worden gevoetbald of op een andere dag ingepland.

Wij als bestuur betreuren dat het zolang heeft moeten duren voor dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen maar wij zijn afhankelijk van de gemeente Oldambt en kunnen hier als vereniging dus weinig aan doen. Voor de duidelijkheid moeten we melden dat teams die uitkomen in de A categorie voorrang hebben tijdens trainingen en wedstrijden dit is KNVB beleid. Jullie leiders en trainers krijgen binnenkort bericht van onze wedstrijdsecretarissen wanneer en hoe laat er getraind en gespeeld moet gaan worden.

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1