Update Kantine

De laatste 2 weken zul je wel gezien hebben dat de kantine in onderhoud is.

UPDATE 31 maart 2018. Het plafond is geverfd en de beamer is verplaatst naar achteren. Zie de foto’s hiernaast. De achterwand en een nieuw blad op de bar is 1 van de dingen die nog volgen. Zo mogelijk hier wederom een update.

UPDATE 23 maart 2018. De bar is ingepakt in hout. Zie de foto’s hiernaast.

Dagelijks wordt er door de dagploeg gewerkt aan de kantine. De kozijnen zijn geschuurd en geverft, hetzelfde geldt voor de deuren van de kantine.
Bijna alles wat blauw was is antraciet grijs geverft.  Daarnaast zijn de wanden wit geverft.

Boven de bar zijn nieuwe spotjes geplaatst.

Op dit moment wordt de lange wand beplaat met hout.  Ditzelfde zal onder de bar gebeuren.

De komende weken zal er nog steeds gewerkt worden aan de kantine. Via deze weg willen we toch de update laten zien.

Chapeau voor de mannen die deze werkzaamheden uitvoeren.

hiernaast wat foto’s.

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019