Update Kantine

De laatste 2 weken zul je wel gezien hebben dat de kantine in onderhoud is.

UPDATE 31 maart 2018. Het plafond is geverfd en de beamer is verplaatst naar achteren. Zie de foto’s hiernaast. De achterwand en een nieuw blad op de bar is 1 van de dingen die nog volgen. Zo mogelijk hier wederom een update.

UPDATE 23 maart 2018. De bar is ingepakt in hout. Zie de foto’s hiernaast.

Dagelijks wordt er door de dagploeg gewerkt aan de kantine. De kozijnen zijn geschuurd en geverft, hetzelfde geldt voor de deuren van de kantine.
Bijna alles wat blauw was is antraciet grijs geverft.  Daarnaast zijn de wanden wit geverft.

Boven de bar zijn nieuwe spotjes geplaatst.

Op dit moment wordt de lange wand beplaat met hout.  Ditzelfde zal onder de bar gebeuren.

De komende weken zal er nog steeds gewerkt worden aan de kantine. Via deze weg willen we toch de update laten zien.

Chapeau voor de mannen die deze werkzaamheden uitvoeren.

hiernaast wat foto’s.

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1