Start trainingen nieuwe seizoen

Augustus, 2018

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Start trainingen seizoen 2018-2019

Na controle van de velden, gaan we deze weer gebruiken. De trainingen beginnen weer op 27 augustus 2018.

Na een inspectie van de velden hebben we als bestuur besloten om vanaf volgende week weer te beginnen met trainen. Wel hebben we enkele voorwaarden hier aan moeten stellen omdat de velden nog niet optimaal zijn.

Veld A (nieuwe hoofdveld) alleen te gebruiken vanaf de jo7 t/m de Jo11 jeugd.

Veld B (middelste veld) alleen te gebruiken vanaf de JO13 t/m JO19 en de seniorenteams.

Veld C (trainingsveld) tot nader order niet gebruiken.

Veldproblemen

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1