Werkzaamheden Sportpark

Maart, 2019

Bedrijventoernooi

op 30 augustus 2019 is er bij vv Bato voor de 2e keer het bedrijventoernooi van Stichting de Heerenzitting.

Samenwerking clubs

Samenwerking Oldambtster verenigingen10Juli, 2019Hoe kan een gemeente zijn verenigingen zo in de steek laten?Nieuwsberichten

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Nieuw terras naast de kantine vv Bato

• Op dit moment wordt het terras naast de kantine vergroot en vernieuwd. Het terras krijgt een oppervlakte van ongeveer 180m2. Dit gebeurt omdat sinds dit seizoen het hoofdveld aan deze kant van de kantine ligt. Dit kan een groot voordeel hebben bij thuiswedstrijden van de teams op het sportpark.
  • Op dit terras komt een overkapping, zodat er ook in de winter of met regen ruimte is om buiten de wedstrijden te bekijken, daarnaast is het een groot voordeel voor gelegenheden bij de kantine. Deze overkapping wordt nog voor het einde van dit seizoen gerealiseerd.
  • Foto’s hiernaast en hieronder.

Bedrijventoernooi

Samenwerking clubs

VOG aanvraag

Nieuwe hoofdtrainer

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.