Spijtig verlies van een Batauwer

Januari, 2019

Henny( Henk ) Schuster overleden

Winschoten –Helaas hebben wij kennis genomen van het overlijden van Henny Schuster op 15 januari 2019.

Henk heeft zich jarenlang ingezet voor de vereniging, hij was trainer, leider en ook bestuurslid bij de vereniging, daarnaast zag je hem regelmatig op het sportpark.

Via deze weg willen wij namens het bestuur, de vereniging en al haar leden, Astrid en Jan, Edwin en Engrid, Karin en Peter, alle kleinkinderen, daarnaast alle familieleden en vrienden enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit verlies.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Verlies van een Batauwer

Op 15 januari 2019 is Henny(Henk) Schuster overleden. Henk heeft voor de club veel betekend en zijn naam zal altijd in de geschiedenis van Bato blijven bestaan, Henk bedankt!

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden