Seizoen 2018/2019 1e elftal op Zaterdag

Afgelopen december heeft de VV BATO als reeds bekend, het eerste elftal op zondagmiddag uit de competitie moeten halen.

Vanaf dat moment is er op de achtergrond hard gewerkt om naar oplossingen te zoeken om het komende seizoen weer een representatief 1e elftal op de been te brengen.

Het bestuur is er erg content mee dat dit is gelukt! Maar voorlopig wel op de zaterdagmiddag.

Deze beslissing betekent vooralsnog niet dat de voetbalvereniging Bato voorgoed afscheid neemt van een 1e elftal op de zondagmiddag. Beide opties blijven in de nabije toekomst een mogelijkheid.

De doorstroming vanuit de jeugd en eventuele spelers van buitenaf zullen hier een bepalende rol in gaan spelen.

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019