Seizoen 2018/2019 1e elftal op Zaterdag

Afgelopen december heeft de VV BATO als reeds bekend, het eerste elftal op zondagmiddag uit de competitie moeten halen.

Vanaf dat moment is er op de achtergrond hard gewerkt om naar oplossingen te zoeken om het komende seizoen weer een representatief 1e elftal op de been te brengen.

Het bestuur is er erg content mee dat dit is gelukt! Maar voorlopig wel op de zaterdagmiddag.

Deze beslissing betekent vooralsnog niet dat de voetbalvereniging Bato voorgoed afscheid neemt van een 1e elftal op de zondagmiddag. Beide opties blijven in de nabije toekomst een mogelijkheid.

De doorstroming vanuit de jeugd en eventuele spelers van buitenaf zullen hier een bepalende rol in gaan spelen.

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1