1 Minuut stilte!

Burgemeester Pieter Smit (54) van de gemeente Oldambt is dinsdagmiddag plotseling overleden. Hij is een natuurlijke dood gestorven, zo heeft de gemeente dinsdagavond bekendgemaakt. Dit is voor de gemeente Oldambt een groot verlies.

Smit is sinds 2010 burgemeester van de gemeente Oldambt. Voorheen was hij wethouder in Zoetermeer en zat hij bij de politie Haaglanden. Kort na zijn aantreden kreeg Smit te maken met een reeks branden die Winschoten teisterden.

Dit weekeinde hebben we een minuut stilte bij de thuiswedstrijden JO17, JO19, Bato2 Zaterdag en Bato 3 Zondag. Dit ter ere van Pieter Smit.

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019