1 Minuut stilte!

Burgemeester Pieter Smit (54) van de gemeente Oldambt is dinsdagmiddag plotseling overleden. Hij is een natuurlijke dood gestorven, zo heeft de gemeente dinsdagavond bekendgemaakt. Dit is voor de gemeente Oldambt een groot verlies.

Smit is sinds 2010 burgemeester van de gemeente Oldambt. Voorheen was hij wethouder in Zoetermeer en zat hij bij de politie Haaglanden. Kort na zijn aantreden kreeg Smit te maken met een reeks branden die Winschoten teisterden.

Dit weekeinde hebben we een minuut stilte bij de thuiswedstrijden JO17, JO19, Bato2 Zaterdag en Bato 3 Zondag. Dit ter ere van Pieter Smit.

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1