Nieuwe trainer voor vv Bato zaterdag 1

Maart, 2019

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Nieuwe trainer voor Bato zaterdag 1

Voor het seizoen 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangesteld als trainer voor Bato 1 zaterdag.

Hoe de verdere staf er voor het komende seizoen uit zal zien is nog niet helemaal uitgewerkt.

De club heeft een groep talentvolle A-junioren die het aankomende seizoen de overstap naar de senioren moet gaan maken. Het is voor de club erg belangrijk dat deze jongens het aankomende seizoen de juiste begeleiding krijgen om door te groeien in het seniorenvoetbal.

Daarnaast gaat het elftal versterkt worden met een aantal voetballers van de omliggende verenigingen.

Wij zie Harold graag bij onze club komen en hopen dat hij met deze groep een positieve draai kan geven aan ons 1e elftal op zaterdag.

VOG aanvraag

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019