Nieuwe trainer voor vv Bato zaterdag 1

Maart, 2019

Bedrijventoernooi

op 30 augustus 2019 is er bij vv Bato voor de 2e keer het bedrijventoernooi van Stichting de Heerenzitting.

Samenwerking clubs

Samenwerking Oldambtster verenigingen10Juli, 2019Hoe kan een gemeente zijn verenigingen zo in de steek laten?Nieuwsberichten

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Nieuwe trainer voor Bato zaterdag 1

Voor het seizoen 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangesteld als trainer voor Bato 1 zaterdag.

Hoe de verdere staf er voor het komende seizoen uit zal zien is nog niet helemaal uitgewerkt.

De club heeft een groep talentvolle A-junioren die het aankomende seizoen de overstap naar de senioren moet gaan maken. Het is voor de club erg belangrijk dat deze jongens het aankomende seizoen de juiste begeleiding krijgen om door te groeien in het seniorenvoetbal.

Daarnaast gaat het elftal versterkt worden met een aantal voetballers van de omliggende verenigingen.

Wij zie Harold graag bij onze club komen en hopen dat hij met deze groep een positieve draai kan geven aan ons 1e elftal op zaterdag.

Bedrijventoernooi

Samenwerking clubs

VOG aanvraag

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.