Bato MO19-1

• Manon Weurding
  • Amy Slootweg

Website :

Bato MO17-1 Damescombi Bato/Westerlee op facebook?

Pagina voor de MO19-1, wil je als team wat informatie hier kwijt, ook al is het maar een verslag van een wedstrijd elke week. Geef dit dan even aan, info@vvbato.nl

Hieronder is een ruimte voor het elftal. Deze is vrij in te vullen. Hier kan bijvoorbeeld informatie komen over en aanstaand feestje. Maar ook voor een wedstrijdverslag. Mail mij wat hier moet komen te staan en ik zorg ervoor dat het hier geplaatst wordt.

Bedrijventoernooi

op 30 augustus 2019 is er bij vv Bato voor de 2e keer het bedrijventoernooi van Stichting de Heerenzitting.

Samenwerking clubs

Samenwerking Oldambtster verenigingen10Juli, 2019Hoe kan een gemeente zijn verenigingen zo in de steek laten?Nieuwsberichten

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.