Kantine vv Bato

Pascal Spijker : 06 14 73 33 76 na 18:00 uur bereikbaar

Inkoop: info@vvbato.nl
Dick Oostwoud

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. onze vereniging heeft een groep van zo’n 20 vrijwilligers die de kantine beheren. Iedere dag vanaf 17:30 uur tijdens de trainingen, op zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden en op de avonden van de supportersvereniging staan zij klaar voor de club. zij zorgen ervoor dat de spelers, trainers, leiders, toeschouwers en de scheidsrechters voorzien worden van een lekkere bak koffie of een hapje of drankje.

Doordeweeks draaien een aantal vrijwilligers hun vaste avond. ook op de zaterdag en zondag staat er een vaste groep vrijwilligers achter de bar. Zonder deze vrijwilligers kan onze kantine niet open zijn dus deze mensen zijn uitermate belangrijk.

Natuurlijk kunnen wij nog extra vrijwilligers gebruiken die af en toe een bardienst meedraaien. Lijkt je dit leuk meld je dan aan bij ons via het mailadres info@vvbato.nl.
Ook in het seizoen 2017-2018 staan onze vrijwilligers weer voor u klaar.

Foto Kantine, met eventueel een aantal vrijwilligers