Bato J14-1

• Rodino Zimmerman
  • Joel Grevink
  • Sem Boven

Pagina voor de JO14-1, wil je als team wat informatie hier kwijt, ook al is het maar een verslag van een wedstrijd elke week. Geef dit dan even aan, info@vvbato.nl

Hieronder is een ruimte voor het elftal. Deze is vrij in te vullen. Hier kan bijvoorbeeld informatie komen over en aanstaand feestje. Maar ook voor een wedstrijdverslag. Mail mij wat hier moet komen te staan en ik zorg ervoor dat het hier geplaatst wordt.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Verlies van een Batauwer

Op 15 januari 2019 is Henny(Henk) Schuster overleden. Henk heeft voor de club veel betekend en zijn naam zal altijd in de geschiedenis van Bato blijven bestaan, Henk bedankt!

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden