Bato JO12-1

• Sophie Rentinck
  • Jesse Brinkman
  • Sanne Wiekens
Pagina voor de JO12-1, wil je als team wat informatie hier kwijt, ook al is het maar een verslag van een wedstrijd elke week. Geef dit dan even aan, info@vvbato.nl

Hieronder is een ruimte voor het elftal. Deze is vrij in te vullen. Hier kan bijvoorbeeld informatie komen over en aanstaand feestje. Maar ook voor een wedstrijdverslag. Mail mij wat hier moet komen te staan en ik zorg ervoor dat het hier geplaatst wordt.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1

Het Oldambt voetbaltoernooi 2018

Vrijdag 31 augustus 2018 organiseert stichting de Heerenzitting het Oldambt voetbaltoernooi 2018 bij vv Bato te Winschoten

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

Na een stormachtig seizoen 2017-2018 wenst bato iedereen een fijne vakantie toe!

Start trainingen 2018/2019

De aanvangstijden van de trainingen voor 2018/2019