Het Geert Lange Honk

Vanuit de Jeugdcommissie.

De afgelopen weken hebben wij als jeugdcommissie samen met het hoofdbestuur een plan bedacht om Geert Lange te eren. Geert Lange is al meer dan 60 jaar lid van BATO en heeft allerlei functies binnen BATObekleedt. Hij begon als speler en is daarna trainer/leider geworden bij onze mooie club. Vanaf de senioren tot aan de jongste jeugd, Geert stond voor alles open en wilde iedereen overal mee helpen. Hij heeft vele successen geboekt met elftallen van BATO. Te veel om allemaal op te noemen. Een geweldig mens met hart voor kinderen en voor onze prachtige club.

Helaas kan Geert geen werkzaamheden meer voor onze club doen maar hij is nog altijd wel zeer betrokken voor bij club. Vaak is Geert op Zaterdagochtend te bewonderen op het Batoveld om zijn kleinzoon, andere familieleden en alle andere kinderen aan te moedigen.

We hebben een prachtig jeugdhonk voor onze club waar elke Zaterdagochtend koffie wordt geschonken, ranja gemaakt wordt en een praatje gemaakt wordt door alle jeugdleiders van zowel onze vereniging als andere verenigingen. Aangezien Geert vooral betrokken is geweest bij onze jeugd, hebben we besloten om het jeugdhonk te vernoemen naar onze Geert. Vanaf vandaag zal het jeugdhonk dan ook “Het Geert Lange honk” heten.

Geert heeft het honk vandaag in bijzijn van heel wat mensen (waaronder familie, vrienden en leden van Bato) zelf onthuld. Geert was erg ontroerd van alles en is heel erg trots op het vernoemen van het jeugdhonk naar “Het Geert Lange honk”.

Wij van de jeugdcommissie bedanken iedereen die vanmorgen aanwezig waren. Geert heeft erg genoten!

HET GEERT LANGE HONK
19 MEI 2018

Bato 2 zaterdag kampioen

Zaterdag 9 juni 2018 is het zaterdagelftal Bato 2 kampioen geworden in de competitie. De laatste wedstrijd was het erop of eronder voor Bato, maar ook voor WVV. Bato wint met 4-3.

AVG_de nieuwe europese privacy wet

De status van de AVG bij vv Bato. Dit betreft de nieuwe Europese Privacywetgeving.

Het Geert Lange Honk

Het Geert Lange Honk Vanuit de Jeugdcommissie. Vandaag is op het Sportpark St Vitusholt het Jeugdhonk van vv Bato vernoemd naar Geert Lange. De afgelopen weken hebben wij als jeugdcommissie samen met het hoofdbestuur een plan bedacht om Geert Lange te eren. Geert...

Verkeersveiligheid vv Bato

Op woensdag 23 mei 2018 inloopspreekuur op het Sportpark St Vitusholt voor de nieuwe parkeersituatie bij vv Bato.

Automatische Incasso

Vanaf komend seizoen wil vv Bato automatische incasso invoeren, hier het bestand