Een fijne vakantie toegewenst

Juli, 2018

Verkeersveiligheid vv Bato

Op woensdag 23 mei 2018 inloopspreekuur op het Sportpark St Vitusholt voor de nieuwe parkeersituatie bij vv Bato.

Automatische Incasso

Vanaf komend seizoen wil vv Bato automatische incasso invoeren, hier het bestand

Drouwenerzand

Ook dit jaar is vv Bato weer met de jeugd naar Drouwenerzand geweest. Wederom een succes. Dank aan de commissie die zich hier voor inzetten.

Vriendenloterij

De voetbalvereniging Bato is een samenwerking aangegaan met de Vriendenloterij, wij zijn nu een goed doel van de Vriendenloterij. Dit om zo snel mogelijk een nieuwe overkapping te realiseren.

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

In de vakantieperiode zullen er verschillende werkzaamheden plaatsvinden op het Sportpark St Vitusholt.

• Parkeerplaatsen

De gemeente heeft aangegeven te proberen om voor de vakantie de parkeersituatie te veranderen. Achter het hoofdhek is een grote ruimte met gras en bossen, deze word tot tijdelijk parkeerterrein omgebouwd. De ingang van dit terrein zal aan de Zwembadlaan zijn. Verdere ontwikkelingen zullen we hier plaatsen.

• Kantine

De werkzaamheden in de kantine waren nog niet helemaal klaar. Er komt een nieuw barblad over de oude, daarnaast zal de stereo in een afgesloten kast komen te staan en zullen de wanden verder afgemaakt worden. Daarnaast zijn er nog wat kleine veranderingen.

• Verplaatsing hoofdveld

Het hoofdveld is op dit moment veld B, komend seizoen zal het hoofdveld verplaatst zijn naar Veld A. De werkzaamheden daarvoor zijn bijna afgerond.

We zien iedereen graag het komende seizoen weer tegemoet.

Veel plezier in de vakantie

Het Bestuur.

Het Oldambt voetbaltoernooi 2018

Vrijdag 31 augustus 2018 organiseert stichting de Heerenzitting het Oldambt voetbaltoernooi 2018 bij vv Bato te Winschoten

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

Na een stormachtig seizoen 2017-2018 wenst bato iedereen een fijne vakantie toe!

Start trainingen 2018/2019

De aanvangstijden van de trainingen voor 2018/2019

Bato 2 kampioen 2017/2018

9 Juni 2018 Bato 2 tegen WVV 2, de uitslag 4-3

AVG_de nieuwe europese privacy wet

De status van de AVG bij vv Bato. Dit betreft de nieuwe Europese Privacywetgeving.