Een fijne vakantie toegewenst

Juli, 2018

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

In de vakantieperiode zullen er verschillende werkzaamheden plaatsvinden op het Sportpark St Vitusholt.

• Parkeerplaatsen

De gemeente heeft aangegeven te proberen om voor de vakantie de parkeersituatie te veranderen. Achter het hoofdhek is een grote ruimte met gras en bossen, deze word tot tijdelijk parkeerterrein omgebouwd. De ingang van dit terrein zal aan de Zwembadlaan zijn. Verdere ontwikkelingen zullen we hier plaatsen.

• Kantine

De werkzaamheden in de kantine waren nog niet helemaal klaar. Er komt een nieuw barblad over de oude, daarnaast zal de stereo in een afgesloten kast komen te staan en zullen de wanden verder afgemaakt worden. Daarnaast zijn er nog wat kleine veranderingen.

• Verplaatsing hoofdveld

Het hoofdveld is op dit moment veld B, komend seizoen zal het hoofdveld verplaatst zijn naar Veld A. De werkzaamheden daarvoor zijn bijna afgerond.

We zien iedereen graag het komende seizoen weer tegemoet.

Veel plezier in de vakantie

Het Bestuur.

Veldproblemen

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1