Oldambt voetbaltoernooi

31 Augustus 2018
Het Oldambt voetbaltoernooi bij vv Bato Winschoten

Winschoten, 15 juli 2018

Voor de vierde keer organiseert stichting de-heerenzitting.nl haar benefiet voetbal toernooi ten behoeve van het goede doel.

Bij deze is iedereen uitgenodigd om de teams vrijdag 31 augustus aan te moedigen…. Op dit moment is het niet meer mogelijk je direct aan te melden voor het toernooi, maar er is een reservelijst.

Locatie: Sportpark Sint Vitusholt

Host: VV BATO

20 teams van elk 7 spelers strijd om de titel.

Ontvangst 17:00 uur

Start toernooi 18:00 uur

De entree is gratis, er is een DJ, een loterij, een afterparty en natuurlijk heel veel omlijsting.

Wees erbij en kom met je vrienden…..Dus voordat je op vakantie gaat, noteer Vrijdag 31 augustus, wij verheugen ons op jullie support en aanwezigheid

Hoofdsponsor Pander en Lier en op

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1