Oldambt voetbaltoernooi

31 Augustus 2018
Het Oldambt voetbaltoernooi bij vv Bato Winschoten

Winschoten, 15 juli 2018

Voor de vierde keer organiseert stichting de-heerenzitting.nl haar benefiet voetbal toernooi ten behoeve van het goede doel.

Bij deze is iedereen uitgenodigd om de teams vrijdag 31 augustus aan te moedigen…. Op dit moment is het niet meer mogelijk je direct aan te melden voor het toernooi, maar er is een reservelijst.

Locatie: Sportpark Sint Vitusholt

Host: VV BATO

20 teams van elk 7 spelers strijd om de titel.

Ontvangst 17:00 uur

Start toernooi 18:00 uur

De entree is gratis, er is een DJ, een loterij, een afterparty en natuurlijk heel veel omlijsting.

Wees erbij en kom met je vrienden…..Dus voordat je op vakantie gaat, noteer Vrijdag 31 augustus, wij verheugen ons op jullie support en aanwezigheid

Hoofdsponsor Pander en Lier en op

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Verlies van een Batauwer

Op 15 januari 2019 is Henny(Henk) Schuster overleden. Henk heeft voor de club veel betekend en zijn naam zal altijd in de geschiedenis van Bato blijven bestaan, Henk bedankt!

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden