Oldambt voetbaltoernooi

31 Augustus 2018
Het Oldambt voetbaltoernooi bij vv Bato Winschoten

Winschoten, 15 juli 2018

Voor de vierde keer organiseert stichting de-heerenzitting.nl haar benefiet voetbal toernooi ten behoeve van het goede doel.

Bij deze is iedereen uitgenodigd om de teams vrijdag 31 augustus aan te moedigen…. Op dit moment is het niet meer mogelijk je direct aan te melden voor het toernooi, maar er is een reservelijst.

Locatie: Sportpark Sint Vitusholt

Host: VV BATO

20 teams van elk 7 spelers strijd om de titel.

Ontvangst 17:00 uur

Start toernooi 18:00 uur

De entree is gratis, er is een DJ, een loterij, een afterparty en natuurlijk heel veel omlijsting.

Wees erbij en kom met je vrienden…..Dus voordat je op vakantie gaat, noteer Vrijdag 31 augustus, wij verheugen ons op jullie support en aanwezigheid

Hoofdsponsor Pander en Lier en op

Bedrijventoernooi

op 30 augustus 2019 is er bij vv Bato voor de 2e keer het bedrijventoernooi van Stichting de Heerenzitting.

Samenwerking clubs

Samenwerking Oldambtster verenigingen10Juli, 2019Hoe kan een gemeente zijn verenigingen zo in de steek laten?Nieuwsberichten

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.