Contributie 2018-2019

Contributie

Als je lid wil worden van vv Bato kun je op de link hieronder klikken om een aanmeldformulier te downloaden. Dit formulier kun je na het downloaden uitprinten en invullen. Het formulier kan ingeleverd worden bij vv Bato, bij het aanmelden dient €10 bondscontributie te worden betaald. Dit is eenmalig, de jaren van lidmaatschap daarna wordt dit door Bato betaald.

Ook voor gezinnen met een laag inkomen is het mogelijk lid te worden en te voetballen. Bekijk de folder rechts hiernaast.  Sporten zou namelijk voor iedereen mogelijk moeten zijn.

Aanmeldingsformulier voor nieuwe leden. Klik hier om het formulier te downloaden.

Formulier voor AVG en automatische incasso. Klik hier om het formulier te downloaden

Senioren vanaf 18 jaar
€ 10 per maand
€ 30 per kwartaal

Junioren 14 t/m 17 JAAR:
€   9 per maand
€ 27 per kwartaal

Junioren 6 t/m 13 JAAR:
€ 8 per maand
€ 24 per kwartaal
Overige leden: ( Bestuursleden, Commissieleden, Leiders, Trainers )
Spelende leden met functie per maand : € 6 per maand of € 18 per kwartaal
Niet spelende leden met functie per maand: € 4 per maand of €12 per kwartaal
Donateurs : € 4 per maand of €12 per kwartaal
Door invoering van de IBAN nummers zijn de rekeningnummers van vv Bato als volgt:
ING : NL08 INGB 0001233134
ABN : NL29 ABNA 0541238213
SNS : NL37 SNSB 0903271931
Contact :
E.van Dijk
Dassenwissel 39
9675 PB Winschoten
info@evd-personalfinance.nl

Vanaf 1 januari 2019 wil vv Bato voor vrijwel alle leden werken met automatische incasso.

De bode zal helemaal verdwijnen.

Op dit moment zijn er formulieren onderweg voor alle leden om per automatische incasso te gaan betalen, heb je dit formulier niet ontvangen dan kun je hem hieronder downloaden.

Opzeggen van het lidmaatschap:
Het opzeggen van je lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. De brief stuur je op naar de ledenadministratie of levert het in bij de bestuurskamer ter attentie van de ledenadministratie. Opzeggen per e-mail kan ook. Stuur een e-mail naar

info@vvbato.nl.

N.B. Zonder een schriftelijke afmelding wordt je niet uitgeschreven!!!