Aktueel

Het Oldambt voetbaltoernooi 2018

Vrijdag 31 augustus 2018 organiseert stichting de Heerenzitting het Oldambt voetbaltoernooi 2018 bij vv Bato te Winschoten

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

In de vakantieperiode zullen er verschillende werkzaamheden plaatsvinden op het Sportpark St Vitusholt.

• Parkeerplaatsen

De gemeente heeft aangegeven te proberen om voor de vakantie de parkeersituatie te veranderen. Achter het hoofdhek is een grote ruimte met gras en bossen, deze word tot tijdelijk parkeerterrein omgebouwd. De ingang van dit terrein zal aan de Zwembadlaan zijn. Verdere ontwikkelingen zullen we hier plaatsen.

• Kantine

De werkzaamheden in de kantine waren nog niet helemaal klaar. Er komt een nieuw barblad over de oude, daarnaast zal de stereo in een afgesloten kast komen te staan en zullen de wanden verder afgemaakt worden. Daarnaast zijn er nog wat kleine veranderingen.

• Verplaatsing hoofdveld

Het hoofdveld is op dit moment veld B, komend seizoen zal het hoofdveld verplaatst zijn naar Veld A. De werkzaamheden daarvoor zijn bijna afgerond.
We zien iedereen graag het komende seizoen weer tegemoet.
Veel plezier in de vakantie

Het Bestuur.

Het Oldambt voetbaltoernooi 2018

Bato wenst iedereen een fijne vakantie

Na een stormachtig seizoen 2017-2018 wenst bato iedereen een fijne vakantie toe!

Start trainingen 2018/2019

De aanvangstijden van de trainingen voor 2018/2019

Bato 2 kampioen 2017/2018

9 Juni 2018 Bato 2 tegen WVV 2, de uitslag 4-3

AVG_de nieuwe europese privacy wet

De status van de AVG bij vv Bato. Dit betreft de nieuwe Europese Privacywetgeving.