AVG de nieuwe Europese privacywet.

De voetbalvereniging Bato is volop bezig om te voldoen aan de nieuwe regels van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbeheer. Er zijn verschillende stappen om te voldoen aan de gehele wet. De komende weken proberen we het volledig op orde te krijgen. We houden jullie op de hoogte wanneer we er volledig klaar voor zijn.( voor de mensen die het stappenplan kennen, we zijn bij stappenplan nummer 5)

Met vriendelijke groet,

Gert Plat

Secretaris vv Bato

Bato 2 zaterdag kampioen

Zaterdag 9 juni 2018 is het zaterdagelftal Bato 2 kampioen geworden in de competitie. De laatste wedstrijd was het erop of eronder voor Bato, maar ook voor WVV. Bato wint met 4-3.

AVG_de nieuwe europese privacy wet

De status van de AVG bij vv Bato. Dit betreft de nieuwe Europese Privacywetgeving.

Het Geert Lange Honk

Het Geert Lange Honk Vanuit de Jeugdcommissie. Vandaag is op het Sportpark St Vitusholt het Jeugdhonk van vv Bato vernoemd naar Geert Lange. De afgelopen weken hebben wij als jeugdcommissie samen met het hoofdbestuur een plan bedacht om Geert Lange te eren. Geert...

Verkeersveiligheid vv Bato

Op woensdag 23 mei 2018 inloopspreekuur op het Sportpark St Vitusholt voor de nieuwe parkeersituatie bij vv Bato.

Automatische Incasso

Vanaf komend seizoen wil vv Bato automatische incasso invoeren, hier het bestand