Wist je dat nieuws!

Februari, 2019

Verhuizingen en veranderingen

Winschoten – Mensen verhuizen, mensen veranderen van emailadres en mensen krijgen een ander telefoonnummer. Een wijziging als deze wordt nooit automatisch doorgegeven aan de vereniging, wij hebben geen connectie met het BRP ( BasisRegistratiePersonen).

Wanneer iemand vanuit de voetbalvereniging contact met je op wil nemen en 1 van bovenstaande dingen is veranderd, dan kan het dus gebeuren dat een voor jou bestemde brief, mail of app bij een ander persoon terecht komt. Dit is alleen te voorkomen als je als lid van de vereniging zelf zorgt dat je gegevens up to date zijn.

Krijg je een nieuw telefoonnummer, ga je verhuizen of verander je van emailadres, geef dit dan ook door aan de vereniging.

Dit kan altijd via Rieks van den Bosch, info@vvbato.nl.

Denk daarom wanneer er iets veranderd, zodat jouw gegevens of jouw informatie niet in verkeerde handen terecht komt.

Bij voorbaat dank.

Bedrijventoernooi

op 30 augustus 2019 is er bij vv Bato voor de 2e keer het bedrijventoernooi van Stichting de Heerenzitting.

Samenwerking clubs

Samenwerking Oldambtster verenigingen10Juli, 2019Hoe kan een gemeente zijn verenigingen zo in de steek laten?Nieuwsberichten

VOG aanvraag

Vanaf seizoen 2019-2020 wordt het verplicht als vrijwilliger om een VOG te overleggen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.