Wist je dat nieuws!

Februari, 2019

Verhuizingen en veranderingen

Winschoten – Mensen verhuizen, mensen veranderen van emailadres en mensen krijgen een ander telefoonnummer. Een wijziging als deze wordt nooit automatisch doorgegeven aan de vereniging, wij hebben geen connectie met het BRP ( BasisRegistratiePersonen).

Wanneer iemand vanuit de voetbalvereniging contact met je op wil nemen en 1 van bovenstaande dingen is veranderd, dan kan het dus gebeuren dat een voor jou bestemde brief, mail of app bij een ander persoon terecht komt. Dit is alleen te voorkomen als je als lid van de vereniging zelf zorgt dat je gegevens up to date zijn.

Krijg je een nieuw telefoonnummer, ga je verhuizen of verander je van emailadres, geef dit dan ook door aan de vereniging.

Dit kan altijd via Rieks van den Bosch, info@vvbato.nl.

Denk daarom wanneer er iets veranderd, zodat jouw gegevens of jouw informatie niet in verkeerde handen terecht komt.

Bij voorbaat dank.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Verlies van een Batauwer

Op 15 januari 2019 is Henny(Henk) Schuster overleden. Henk heeft voor de club veel betekend en zijn naam zal altijd in de geschiedenis van Bato blijven bestaan, Henk bedankt!

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden