BATO G1 heeft nieuwe shirtsponsor BuurtFysio uit Winschoten

 

Namens v.v.BATO hartelijk dank voor de sponsoring.

In de nieuwe shirts hebben de BATO spelers de kampioen van vorig seizoen in een spannende wedstrijd Drenthina met 5-4 verslagen.

BuurtFysio is een jonge zelfstandige praktijk in Winschoten, maar ook  werkzaam in een grote straal rondom het Oldambt. Iedereen weet wel dat bewegen gezond is voor lichaam een geest. Bewegen doen we vaak zonder erbij na te denken. Totdat er iets mis gaat. BuurtFysio helpt u weer, meer, bewegen. Fysiotherapeutische zorg op maat en naar uw wensen. Bij BuurtFysio wordt zelfstandig gewerkt met als groot voordeel voor de cliënten, een vast gezicht, iedere behandeling weer.
U kunt bij BuurtFysio terecht voor fysiotherapie, gespecialiseerde geriatriefysiotherapie, triggerpointbehandeling, revalidatietraining en medical taping. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U kunt meer informatie vinden op www.buurtfysio.com of emailen naar info@buurtfysio.com of bellen  of Whatsapp met 06-51812156. 

 

 

Veldproblemen

Door de droogte zijn de velden opnieuw onderhouden door de gemeente, hierdoor is er maar 1 veld beschikbaar voor wedstrijden

Indeling velden tot 21 september 2018

Aangepast trainings-/wedstrijdschema in verband met de droogte van de velden

Trainingen beginnen weer

Nadat de trainingen uitgesteld zijn, beginnen we weer op 27 augustus 2018.

Werkzaamheden vv Bato

De gemeente probeert voor de bouwvak Noord 2018 het parkeerterrein gereed te krijgen.

Nieuwe trainer vv Bato zaterdag 1

Aanstelling Gerrie Drent als trainer Zaterdag 1