BATO G1 heeft nieuwe shirtsponsor BuurtFysio uit Winschoten

 

Namens v.v.BATO hartelijk dank voor de sponsoring.

In de nieuwe shirts hebben de BATO spelers de kampioen van vorig seizoen in een spannende wedstrijd Drenthina met 5-4 verslagen.

BuurtFysio is een jonge zelfstandige praktijk in Winschoten, maar ook  werkzaam in een grote straal rondom het Oldambt. Iedereen weet wel dat bewegen gezond is voor lichaam een geest. Bewegen doen we vaak zonder erbij na te denken. Totdat er iets mis gaat. BuurtFysio helpt u weer, meer, bewegen. Fysiotherapeutische zorg op maat en naar uw wensen. Bij BuurtFysio wordt zelfstandig gewerkt met als groot voordeel voor de cliënten, een vast gezicht, iedere behandeling weer.
U kunt bij BuurtFysio terecht voor fysiotherapie, gespecialiseerde geriatriefysiotherapie, triggerpointbehandeling, revalidatietraining en medical taping. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U kunt meer informatie vinden op www.buurtfysio.com of emailen naar info@buurtfysio.com of bellen  of Whatsapp met 06-51812156. 

 

 

Bato 2 zaterdag kampioen

Zaterdag 9 juni 2018 is het zaterdagelftal Bato 2 kampioen geworden in de competitie. De laatste wedstrijd was het erop of eronder voor Bato, maar ook voor WVV. Bato wint met 4-3.

AVG_de nieuwe europese privacy wet

De status van de AVG bij vv Bato. Dit betreft de nieuwe Europese Privacywetgeving.

Het Geert Lange Honk

Het Geert Lange Honk Vanuit de Jeugdcommissie. Vandaag is op het Sportpark St Vitusholt het Jeugdhonk van vv Bato vernoemd naar Geert Lange. De afgelopen weken hebben wij als jeugdcommissie samen met het hoofdbestuur een plan bedacht om Geert Lange te eren. Geert...

Verkeersveiligheid vv Bato

Op woensdag 23 mei 2018 inloopspreekuur op het Sportpark St Vitusholt voor de nieuwe parkeersituatie bij vv Bato.

Automatische Incasso

Vanaf komend seizoen wil vv Bato automatische incasso invoeren, hier het bestand