Bato 2 Kampioen

Juni, 2018

BATO 2 Kampioen tegen stadgenoot WVV 2 uitslag 4-3

Winschoten – Twee seizoenen geleden is vv Bato gestart met een senioren team dat hun wedstrijden speelt op de zaterdagmiddag. Het senioren team dat getraind word door Martin Adam, is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 6e klasse. Ook wel de ‘kelder klasse’ genoemd.

De laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag had een bijzonder tintje aangezien stadgenoot WVV zaterdag 2 de tegenstander en directe concurrent voor het kampioenschap was. Bato moest de wedstrijd winnen om als eerste te eindigen, en WVV had aan een gelijkspel genoeg. Ondanks dat het een kelderklasse duel betrof trok de wedstrijd aan sportpark St. Vitusholt veel publiek.

Het publiek werd op en top vermaakt en zag dat beide teams vol voor de winst wilden spelen.

Bij een 3-2 voorsprong voor Bato had WVV de stand op gelijke hoogte kunnen zetten. De toegekende penalty werd echter knap gekeerd door de keeper van Bato. Toen vlak daarna de topscoorder van Bato, Jens Wind de 4-2 maakte en zijn 52e doelpunt van het seizoen leek de wedstrijd gespeeld.

WVV wist nog een keer het net te vinden maar dit bleek alleen nog voor de statistieken te zijn. Einduitslag 4-3. Met deze uitslag zijn de mannen van trainer Martin Adam al na twee seizoenen in deze klasse de kampioen.

Nieuwe hoofdtrainer

Voor 2019/2020 heeft vv Bato Harold Molanus aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Terrasverruiming

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vergroot terras naast de kantine.

Wist je dat nieuws!!

Geef je wijzigingen ook door bij de voetbalvereniging

Trainingen 2019

Wanneer beginnen de trainingen weer in 2019