Sponsorcommissie

shadow

26 mei 2016 11:44

Leden Sponsorcommissie VV BatoGuus VosElly van DijkJurrie HaanJohn ScheeresWilt u graag sponsor worden bij ons en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn ? mail dan naar info@vvbato.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Sinds jaar en dag is elke vereniging afhankelijk van sponsors, ook de v.v. Bato. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsors. In 2012 is er nieuw leven in onze sponsorcommissie geblazen. Zij houdt zich bezig met het benaderen van sponsors en enthousiast maken van sponsors om vv Bato te steunen.

Waarom v.v. BATO sponsoren ?

Door sponsoring kunt u uw bedrijf, winkel of bijv. uw kantoor op een positieve wijze profileren. Het feit dat de prestaties van BATO bij jong en oud positief in de belangstelling staan, is een versterking voor uw imago !

Wat doen we met uw sponsorbijdrage ?

• Aanschaffen van kleding en materialen,
  • Activiteiten organiseren, bijv. Sinterklaas,
  • Toernooien organiseren,
  • Contributie laag houden,
  • Enz.

WIN WIN situatie

Door vanuit sponsoring een bijdrage te leveren aan de toekomst van BATO is het voor u mogelijk om via de club in contact te komen met deze interessante doelgroep !

Sponsoring bij onze club betekent uw merk op zeer sympathieke wijze onder de aandacht te brengen en u staat hiermee midden in de samenleving.

U zult via BATO nieuwe klanten, nieuwe partners en nieuwe leveranciers ontmoeten.

shadow