Laatste nieuws bestuur

shadow

17 oktober 2017 07:35

Wij proberen onze leden zoveel mogelijk te informeren omtrent lopende zaken binnen onze vereniging.

Parkeerproblematiek: Zoals iedereen wel weet ondervinden we de laatste tijd veel hinder qua parkeren van onze voertuigen en die van onze gasten. Vooral op de zaterdag is dit een groot probleem. Alberto Zanda en Wim Boven en Pascal Spijker zijn hierover in gesprek met de gemeente Oldambt. Doel is om achter de ingang van ons sportpark extra parkeerplaatsen te realiseren waarbij we inschatten dat we 35 a 40 extra parkeerplaatsen kunnen genereren. Woensdag 4 oktober zijn de heren hierover in gesprek geweest met de de gemeente. We hebben de gemeente er van proberen te overtuigen dat de veiligheid van onze leden in het geding is. Samen met de gemeente zijn we op zoek naar een snelle oplossing. Indien zich er vorderingen voordoen melden we dit op de site.

shadow